Şehit ailelerinin gönlünü fetheden Ali Sevindik, Ispartalı şehit uzman çavuşu da unutmadı

Şehit ailelerinin gönlünü fetheden Ali Sevindik, Isparta’da kabri bulunan şehit uzman çavuş Cemil Yavaş'ı da unutmadı

Gündem Yayın: 26 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 26.10.2023 23:01:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde şehit kabirlerinin başına direk dikip Türk bayrağı asan fotoğrafçı Ali Sevindik, Pençe-Kilit operasyonunda yaralanıp, tedaviye alındığı hastanede 16 gün sonra şehit olan piyade uzman çavuş Cemil Yavaş’ı da unutmadı.

Sevindik, Cumhuriyetin 100.yılı kapsamında, 27 yaşında şehit düşen piyade uzman çavuş Cemil Yavaş’ın memleketi olan Isparta’nın Büyükgökçeli köyündeki kabrine de direk dikerek Türk bayrağı astı.

Sevindik’e mesaisinin ardından şehit ailesi de bir teşekkür plaketi takdim etti.

Beyşehir ilçesinde şehit kabirlerinin başına Türk bayrağı direği diken Ali Sevindik,  geçtiğimiz yıllarda yaşanan Bartın’daki maden ocağı şehitleri anısına da kent merkezinin en hakim noktasına direk dikerek Türk bayrağı asmıştı.

Sevindik, elde ettiği kazancın bir bölümünü şehit kabirlerinin yanına diktiği bayrak direkleri için harcıyor.

 Sevindik, bu çerçevede Beyşehir’de bayrak direği olmayan çok sayıda şehit kabrini ziyaret edip direk dikerek astığı Türk bayrağını dalgalandırarak şehit ailelerinin de gönlünü fethetti.  

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.