Recep Elkin Seçim Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Aday Adayı Recep Elkin Beyşehir merkezde bulunan esnaflar ve vatandaşları ziyaret ederek yapılacak olan seçimler için destek ve dua talep etti.

Siyaset Yayın: 20 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 20.11.2023 15:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News
31 Mart 2024 seçimleri öncesinde çalışmalarına devam eden Elkin, “İlçe merkezinde girilmedik iş yeri sıkılmadık el bırakmayacağız, bu süreç herkes için hayırlı olsun. Hep Birlikte, Yeni Fikirlerle, Güçlü Beyşehir sloganı ile çıktığımız yolda esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın teveccühü ile karşılaşıyoruz. Ortak paydamız Beyşehir için elimizden gelenini hep birlikte yapmamız gerekir.” ifadelerine yer verdi. 
 
Öte yandan Elkin, Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Akbıyık, Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı Muhlis Bülbül ve Esnaf ve Kefalet Başkanı Memduh Göner’i ziyaret ederek yapılacak seçimler için fikir alışverişinde bulundu. 
 
İlçe merkezinde Cumartesi günleri kurulan halk pazarını da ziyaret eden Recep Elkin,pazarcı esnaf ile hasbihal etti. 
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.