Ramazan dolayısıyla işyerleri sabaha kadar açık kalabilecek

Beyşehir ilçesinde idrak edilmeye başlanan ramazan ayı dolayısıyla bazı işyerlerinin sabah saatlerine kadar açık kalabilmesine izin verildi.

Beyşehir Yayın: 11 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 11.03.2024 12:29:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde idrak edilmeye başlanan ramazan ayı dolayısıyla bazı işyerlerinin sabah saatlerine kadar açık kalabilmesine izin verildi.

Beyşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın, ramazan ayı münasebetiyle ilçe sınırları dahilinde bulunan esnaf ve sanatkarlarının ramazan ayı dolayısıyla 10 Mart-10 Nisan 2024 tarihleri arasında gece saat 24.00’ten 07.00’ye kadar açık bulundurmalarına yönelik talebi Beyşehir Belediyesi Encümeni tarafından değerlendirildi.

Beyşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın talebine ilişkin olarak Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden gönderilen yazıda, “Belediye Encümeninin 23.02.2024 tarih ve 39 sayılı kararı ile ilçemizde ramazan ayına münhasır olmak üzere 10 Mart 2024 tarihinden 10 Nisan 2024 tarihine kadar saat 24.00’ten sonra içki verilmemek kaydıyla, içkili lokantalar, kahvehaneler, pastaneler, terziler, şekerciler, berberler, fırıncılar, yufka ve kadayıfçılar, oto tamircileri, elektrikçiler, kunduracılar, kırtasiyeciler ile diğer esnaf ve sanatkarların ilçe merkezi ve diğer mahallelerde 07.00’ye kadar,Üzümlü Mahallesi’nde ise saat 08.00’e kadar açık kalmalarına karar verilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.