Prof.Dr.Muşmal’ı sanayi ziyaretinde duygulandıran anlar

AK Parti Beyşehir Belediye Başkan aday adayı Prof.Dr.Hüseyin Muşmal, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Siyaset Yayın: 10 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 10.12.2023 14:24:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

AK Parti Beyşehir Belediye Başkan aday adayı Prof.Dr.Hüseyin Muşmal, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Muşmal, bu kapsamda çocukluğunu geçirdiği sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnafları da mesai yaptıkları işyerlerinde ziyaret etti.

Muşmal, esnaflardan aday adaylık süreci ile ilgili olarak dua ve destek talep etti.

Sanayi sitesi ziyaretine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Prof.Dr.Muşmal, Beyşehir sanayi sitesinde yıllarca ustalık yapan traktör tamircisi  rahmetli Ali Rıza Muşmal’ın evladı olarak babasının arkadaşları olan sanayi ustaları tarafından hasretle kucaklandığını ve  bu esnada duygusal anlar yaşadıklarını da belirterek, “Çıraklığını yaptığım traktör tamircisi olan rahmetli babamın 35 yılını verdiği Beyşehir Oto Sanayi ustaları ile bu ziyaretlerim esnasında buluşarak bir araya geldik.

 Ne mutlu ki, hatıralarında ve umutlarında adımız var. Bizleri bağrına basan bütün ustalarımıza, herkese teşekkür ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.