Pancar motoru hırsızlarını jandarma yakaladı, çiftçi rahat bir nefes aldı

Hüyük ilçesinde çiftçilerin korkulu rüyası haline gelen arazideki pancar sulama motorlarına dadanan hırsızlık şüphelileri jandarma ekipleri tarafından yakalanıp adli makamlara teslim edilirken üretici de rahat bir nefes aldı.

Asayiş Yayın: 10 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 10.10.2023 10:18:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Hüyük ilçesinde çiftçilerin korkulu rüyası olan arazideki pancar sulama motorlarına dadanan hırsızlık şüphelileri jandarma ekipleri tarafından yakalanıp adli makamlara teslim edilirken üretici de rahat bir nefes aldı.

İlçede arazilerde kurulu bulunan pancar sulama motorlarını çaldığı iddia edilen 3 kişi jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.Şüphelilerin tamamı da tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Köşk Mahallesi’nde 5 Ekim 2023 tarihinde akşam saat 21.00 sıralarında meydana gelen pancar sulama motorlarının çalınması olayına ilişkin olarak Hüyük İlçe ve Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri müşterek çalışma başlattı.

Hırsızlık şüphelilerinin M.D. (63), M.K. (49), M.G. (58) olduğunu tespit eden jandarma ekipleri kısa sürede yakalayarak göz altına aldı.

Şüpheliler, çıkarıldığı Beyşehir İlçe Adliyesi’nde nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine konuldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.