Muşmal, sahayı karış karış geziyor

AK Parti Beyşehir Belediye Başkan aday adayı Beyşehirli tarihçi Prof.Dr.Hüseyin Muşmal, seçim çalışmalarına yönelik faaliyetler yürütüyor.

Siyaset Yayın: 18 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.12.2023 12:02:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Beyşehir Belediye Başkan aday adayı Beyşehirli tarihçi Prof.Dr.Hüseyin Muşmal, seçim çalışmalarına yönelik faaliyetler yürütüyor.

Muşmal, bu kapsamda ziyaret maratonunu sürdürürken bölgede adeta gezmedik yer, ulaşmadık kapı bırakmıyor.

Muşmal, son 10 gün içerisinde öğrenim gördüğü, mezun olduğu eğitim kurumları da dahil olmak üzere birçok ziyaret programı gerçekleştirdi.

Muşmal, silah sektöründe faaliyet gösteren Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi, AKDAŞ Silah, Tokarev ARMS’ın aralarında olduğu bazı firmaları da bu kapsamda ziyaret ederken,  kafe ve kahvehanelerde de vatandaşlarla ve gençlerle buluştu, sohbet etti.

Beyşehir’in farklı mahallelerinde gerçekleştirilen düğün, asker çayı gibi  farklı organizasyon ve etkinliklere de katılan Muşmal, Beyşehir Gölü kıyısında yürüyüş yapan vatandaşlarla da biraraya gelerek göl üzerine sohbet etme ve düşüncelerini dinleme imkanı buldu.

Esnaflarla ve Pazar yerinde satış yapan pazarcılarla da bir araya gelen Muşmal, bazı siyasi partilerin Beyşehir teşkilatları ile sivil toplum kuruluşları ile oda ve dernekler ile bazı kamu kurumu ve kuruluşlarını da ziyaret etmeyi unutmadı.

Muşmal’ın son ziyaret adresi ise Beyşehir Kadın ve Dayanışma Derneği oldu. Muşmal, ziyaretinde kadınlara yönelik sorunları da dernek yöneticilerinden dinledi.

Muşmal, ziyaretlerine ilişkin olarak yaptığı değerlendirmede, Türkiye Yüzyılında Beyşehir’in geleceğini inşa ederken ilçede yaşayan herkesin söz sahibi olacağını da belirtirken, Beyşehir Gölü’nün yaşadığı sıkıntılara ilişkin olarak ise, “Kıyıdan görünmeyen gölümüzün kenarında yürüyüş ve spor yapan hemşehrilemizle de bu ziyaretlerimiz esnasında hasbihal ettik. Gölümüzle ilgili herkesin ciddi bir endişesi var. Ama bizim de projelerimiz var. Her zaman şunu söylüyorum, ziyaretlerimizde de bunu dile getirdik; Rabbim memleketimize en güzel hizmeti kim yapacaksa ona adaylık ve başkanlık nasip etsin. ”ifadelerini yer verdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.