Muhtar adaylarımız, gelin el ele verelim, sizleri oy isteyeceğiniz kitlelerinizle biz tanıştıralım…

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için geriye sayım başlarken mahallelerinde muhtarlığa yeniden aday olacak veya adaylığını ilk kez ilan eden isimler sosyal medyada boy göstermeye başladı.

Beyşehir Yayın: 11 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.01.2024 13:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Muhtar olabilmek için şimdiden adaylıklarını açıklayan isimler, seçmenin kalbine girmeye çalışırken, rakiplerini de yakından takip ediyor. 

Adaylar,  mahallelerinde kapı kapı dolaşarak vatandaşları çalışmaları hakkında da bilgilendiriyor.

Haberönses, son dönemde toplum nezdinde önemi giderek artan, böylesine önemli bir göreve talip olan hepsi birbirinden kıymetli muhtar adaylarına bu süreçte yepyeni bir hizmet sunuyor.

Yerel seçimlerde muhtar adayı olacakları, isim isim, fotoğraflarıyla birlikte yayınlayarak onların bu süreçte oy talep edeceği mahalle sakinleriyle tanıştırıp daha kısa yoldan kitlelerine ulaşmalarını kolaylaştırmak istiyoruz.

Haberönses , bu süreçte de muhtar ve muhtar adaylarının yanında ve hizmetinde olacak.

“Yerel seçimlerde muhtar olabilmenin yolu haberönses’te  yer almaktan geçer”  diyor, tüm muhtar adaylarımızı bu  çalışma ve projemizin içerisine dahil olmaya bekliyoruz… 

Sosyal Medya ve Haber Sitemizde yayımlayacağımız muhtar adaylarına mahalle mahalle bu linkten ulaşabilirsiniz...

Haber sitemizde muhtar adaylarımızın  “İşte Beyşehir’in muhtar adayları” başlığıyla ana sayfamızda 31 Mart 2024 tarihine kadar sürecek şekilde isim ve fotoğraflarını yayınlayarak mahalle sakinlerine tanıtıyoruz.

Bu çalışmaya, kısa süre sonra yakın ilçelerimiz olan Hüyük ve Derebucak ilçelerini, talep gelmesi halinde Konya’nın diğer ilçelerini de dahil etmeyi planlıyoruz… 

Yerel seçimlerde “ben de mahallemden adayım”  deyip isminizi duyurmak istiyorsanız,  bizimle iletişime geçip, gönderin fotoğraflarınızı paylaşalım… 

Ayrıca, muhtar adaylarımızın farklı projeleri ile kendi görüş ve düşüncelerini paylaşabilmelerine, kendilerini daha iyi tanıtabilmelerine imkan sağlamak için haber çalışmalarımıza dahil olmalarını da bekliyoruz…

Seçim sürecinde muhtar adaylarımıza başarılar diliyoruz.

Ayrıntılı bilgi ve talepleriniz için iletişim numaramız:

Tel: 05067862281
 Abdulhamit Yaşar / Haberönses

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.