Müftülükten hastanede ramazan faaliyetleri

Beyşehir Devlet Hastanesi’nde ramazan ayı dolayısıyla İlçe Müftülüğü tarafından bir dizi dini faaliyetler düzenlendi.

Sağlık Yayın: 06 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 06.04.2024 01:32:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Beyşehir Devlet Hastanesi’nde ramazan ayı dolayısıyla İlçe Müftülüğü tarafından bir dizi dini  faaliyetler düzenlendi.

Beyşehir Müftülüğü’nün hastane manevi destek birimi tarafından organize edilen faaliyetler çerçevesinde manevi danışmanlar Emin Köprü ile Emin Şahbaz tarafından hastane personeline yönelik olarak “Her gün bir peygamber, peygamberler tarihi” temalı eğitim seminerleri verildi.

Düzenlenen bir diğer faaliyette hastanenin palyatif servisinde yatan hastaların yakınları için Kur’an Kursu Öğreticisi Fatma Hakanoğlu tarafından her gün mukabele programı yer aldı.

Faaliyetlerin final programı kapsamında düzenlenen konferansa ise Beyşehir Müftüsü Veysel Kükrek konuşmacı olarak katıldı.

Kur’an-ı Kerim ziyafeti ve hatim duasının ardından katılımcılara katılım belgeleri verildi.

Programa Başhekim Yardımcısı Dr.Kutay Güven, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gülşen Parlakkaya ile idare heyeti ve hastane personeli ile hasta yakınları katıldı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.