Martı’da futbolculara derbi öncesi prim dopingi

Konya Amatör Küme Süper Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Tokarev Beyşehir Belediyespor, hafta sonunda karşılaşacağı Beyşehir derbisi olarak da nitelendirilen Retay Üzümlüspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Yayın: 17 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 17.11.2023 12:05:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Konya Amatör Küme Süper Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ilçe temsilcileimizden Tokarev Beyşehir Belediyespor, hafta sonunda karşılaşacağı Beyşehir derbisi olarak da nitelendirilen Beyşehir'in bir başta temsilcisi Retay Üzümlüspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

75’inci Yıl Cumhuriyet Stadı’nda 19 Kasım Pazar günü saat 14.00’te başlayacak kritik müsabakaya her iki takım da iddialı hazırlanıyor.

 Beyşehir Belediyespor’un yanı sıra Üzümlüspor da karşılaşmayı kazanarak üst sıralara tırmanma yolunda yeniden bir çıkış yakalamayı hedefliyor.

İki takımın idman programı bugünkü  son antrenmanın ardından sona erecek ve takımlar istirahate çekilerek maç saatini beklemeye başlayacak.

ALABOĞA,  FUTBOLCULARLA İDMANDA BULUŞTU

Öte yandan, sahaya kazanmak için çıkacak Tokarev Beyşehir Belediyespor’da bu önemli karşılaşma öncesinde takıma sponsor olan iş insanı Süleyman Alaboğa, dünkü idmanda futbolcularla bir araya geldi.

Genç takım oyuncularının da yer aldığı idman programının ardından soyunma odasına giderek mavi-beyazlı futbolculara Üzümlüspor maçında başarılar dileyen Alaboğa, futbolculara önceki müsabakaların primlerini  kendi eliyle dağıttı.

 Alaboğa, takımda hiçbir futbolcunun alacağının olmadığını belirterek, Üzümlüspor maçında da takımının galip gelmesini beklediğini belirtti.

Alaboğa, genç takım oyuncularına da destek verme kararı aldığını belirterek, yeni sezonda başarı dileğinde bulundu.

RETAY ÜZÜMLÜSPOR'DAN ANLAMLI ZİYARET

Bu arada, hafta sonu oynanacak Beyşehir derbisi öncesi Retay Üzümlüspor yönetimi de Tokarev Beyşehir Belediyespor yönetimini ziyaret ederek, müsabakada başarı dileğinde bulundu.

Her iki takım yöneticileri birbirlerine karşılıklı forma ve atkı hediye ederken centilmence ve dostluk havasında bir karşılaşma geçmesi temennilerini iletti.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (1)
Fettah Eren
17.11.2023 15:36
Başarılarınız daim olsun inşallah
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.