KYK yurtlarında farklı etkinlikler

Beyşehir ilçesindeki Ali Akkanat Kampüsü’nde yer alan fakülte ve yüksekokullarda öğrenim gören öğrenciler için barınma imkanı sağlanan devlet yurtlarında farklı etkinlikler düzenlendi.

Eğitim Yayın: 19 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 19.10.2023 12:37:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Beyşehir ilçesindeki Ali Akkanat Kampüsü’nde yer alan fakülte ve yüksekokullarda  öğrenim gören  öğrenciler için barınma imkanı sağlanan devlet yurtlarında farklı etkinlikler düzenlendi.

Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Beyşehir ve Eşrefoğlu Yurt Müdürlükleri tarafından  öğrencilere yönelik olarak ‘mazlumlara dua, Filistin’e vefa’ temasıyla manevi danışman Muhammed Nusret Sever’in koordinatörlüğünde sabah namazı buluşması gerçekleştirildi. Namız çıkışı öğrencilere sıcak çorba ikram edildi.

Yurtlarda düzenlenen bir başka etkinlikte ise manevi danışman Muhammet Nusret Sever yönetiminde Filistin ve Gazze şehitleri için anma programı düzenlendi.

 Programda, Filistin şehitleri için dua edildi, Yasin-i Şerif okutuldu.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.