Konya ve ilçelerinde mutlu yuvalar kuruluyor

Konya’da “Yuvalar kuruyoruz” projesi kapsamında 14 çifte çeyiz ve evlilik yardımı desteğinde bulunuldu.

Yaşam Yayın: 01 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 01.03.2024 18:38:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Konya’da “Yuvalar kuruyoruz” projesi kapsamında 14 çifte çeyiz ve evlilik yardımı desteğinde bulunuldu.

Konya İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi ile Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı işbirliği ile yürütülen projede 9’uncusu gerçekleşen programda  Konya ve ilçelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi nişanlı ve yeni evlenen çiftlere çeyiz ve evlilik yardımları yapıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir selamlama konuşması yaptı.

Özdemir, 29 yıldır bu hizmeti yapmanın gayreti ve mutluluğunu yaşadığını dile getirerek nişanlı ve yeni evlenen çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

TDV Konya Şubesi Başkanı ve Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali  Öge de ihtiyaç sahibi çiftlerin yuva kurmalarına yardımcı olmanın mutluluğu içinde olduklarını ifade ederek böyle bir programı icra etmekten ve programın ev sahipliğini yapmaktan duyduğu memnuniyeti diledi. Öge, nişanlı ve yeni evlenen çiftlere mutluluklar diledi.

Program, nişanlı ve yeni evlenen çiftlere çeşitli hediyelerin verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.