Kermeste yöresel lezzetler standlarda yer aldı

Özel Hüma Okulları Okul Aile Birliği Başkanlığı, Saye Derneği ve Keykubat Derneği işbirliği ile Hüma okulları bahçesinde yapılan kermes etkinliğine yoğun katılım sağlandı.

Eğitim Yayın: 07 Haziran 2024 - Cuma - Güncelleme: 07.06.2024 07:47:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Özel Hüma Okulları Okul Aile Birliği Başkanlığı, Saye Derneği ve Keykubat Derneği işbirliği ile Hüma okulları bahçesinde yapılan kermes etkinliğine yoğun katılım sağlandı.

Kermeste Türkiye'nin 7 bölgesinin lezzetlerinden, dünya mutfağına kadar birçok standa yer verildi. 

Açılışta konuşan Hüma Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uykusuz; böyle bir seferberliğe olanak sağlayan Okul Aile Birliğine, desteğini esirgemeyen velilere ve büyük bir özveri ile organizasyonda emek veren öğrencilere teşekkürlerini iletti. 
El emeği eserlerin sergilendiği, ebru sanatı çalışmalarının yapıldığı kermeste, bilim etkinliklerine de yer verildi. 

Kermes programı sonunda Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, "Her yıl daha büyük bir katılım ile yaptığımız etkinliklerde, birçok ihtiyaç sahibine ulaşmamıza vesile olan  Hüma okullari yöneticilerine ve ogretmenlerine  okul aile birliğine,  Keykubat Derneği yetkililerine,
Saye dernegi başkanı Münevver Yavaş'a,  Yönetim kurulu üyeleri ve tüm dernek gönüllülerine teşekkür ederim"ifadelerine yer verdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.