Kaynarca: "İlla şampiyon olalım,demiyoruz"

Huğluspor Futbol Takımı teknik direktörü Mehmet Kaynarca, “İlla şampiyon olalım,demiyoruz.”diye konuştu.

Spor Yayın: 07 Ekim 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 07.10.2024 22:47:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Huğluspor Futbol Takımı teknik direktörü Mehmet Kaynarca, “İlla şampiyon olalım,demiyoruz.”diye konuştu.

Konya Amatör Küme Süper Grup’ta bu hafta sonu başlayacak olan yeni sezon öncesi açıklamalarda bulunan Kaynarca, yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı olması dileğinde bulundu.

Kaynarca, sezon öncesi Huğluspor Kulübü ile ilgili yüksek beklentilerin olduğunu vurgulayarak, “Biz sezon öncesinde söylediğimiz gibi; ilk hedefimiz içeride ve de dışarıdaki maçlar sonrasında skordan bağımsız olarak alkışlanır bir  takım hedefi doğrultusunda hareket ederek çalışmalarımızı bu doğrultuda yaptık”dedi.

Bu sezon için genç ve dinamik kadro oluşturduklarının altını çizen Kaynarca, şöyle devam etti:

“Kaliteli kadro kurduk ve iyi oyuncular transfer ettik. Ancak bu sezon ‘illa şampiyon olalım’ modunda değiliz.Genç ve dinamik oyuncular alarak önümüzdeki sezon için ise kendi gençlerimizi takıma monte ederek bir alt yapı oluşumuna yardımcı olduk.

 Yaşlı oyuncu almadık. 30 yaş üstü sadece bir oyuncu aldık. Diğer oyuncuların tamamı 2001-2002–2004-2005 doğumlu oyunculardır.

Son olarak ‘Bu sezon gemiyi sağ salim limana yanaştıralım, yeter’ diyoruz Taraftarlarımızdan bu hafta sonu Seydişehir’de oynanacak olan Ilgın Belediyespor maçı ile beraber her yerde bize destek vermelerini bekliyoruz.  Tüm taraftarlarımızı hafta sonu Seydişehir’de Huğlu’muzu desteklemek için bekliyoruz.”

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.