Kaynarca: “İlk maçta kazandığımız için mutluyuz”

Konya Amatör Küme Süper Grup’ta yeni sezona galibiyetle başlayan Huğluspor’da elde edilen 3 puanın sevinci yaşanıyor.

Spor Yayın: 15 Ekim 2024 - Salı - Güncelleme: 15.10.2024 10:00:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Konya Amatör Küme Süper Grup’ta yeni sezona galibiyetle başlayan Huğluspor’da elde edilen 3 puanın sevinci yaşanıyor.

Huğluspor teknik direktörü Mehmet Kaynarca, Seydişehir’de oynanan karşılaşmada rakiplerini 2-0 yendiklerini hatırlatarak, ancak galibiyetin kolay olmadığını belirtti.

Yeni sezonun ilk müsabakalarının her zaman için zor geçeceğini bildiklerini ve Ilgın Belediyespor maçının da zor geçtiğini anlatan Kaynarca, “Yeni bir takımız, yönetimimiz yeni. Teknik heyet, futbolcuların tamamına yakını yeni. Amacımız, öncelikle kazanarak kazanma alışkanlığını elde etmekti.”şeklinde değerlendirmede bulundu.

“İLK YARIDA SONUCA GİTMESİNİ BİLDİK”

Geçtiğimiz hafta başından bu yana Ilgın Belediyespor maçına hazırlandıklarını ve rakiplerinin yaş ortalamasının 18-19 olması nedeniyle çok koşacak ve mücadele edecek bir rakibi karşılarında görmeyi düşündüklerini aktaran Kaynarca, “Bu doğrultuda çalışmalarımızı yaptık. İlk 20 dakikada skor üstünlüğünü almayı planladık. O fırsatlar 8. Ve 14.dakikalarda elimize geçti.Fakat yararlanamadık. Ama mücadeleden kopmadık ve ilk yarıda 2 gol bularak sonuca gitmesini bildik”dedi.

“EKSİKLERİMİZİ GÖRDÜK”

Kaynarca, müsabakada zaman zaman oyun disiplininden uzaklaşsalar da eksiklerini gördüklerini ve onlar üzerine bundan sonra çalışmalar yapacaklarının altını çizerek, bu hafta Üzümlü’de oynayacakları ligin ikinci haftasına dahil karşılaşmaya ilişkin de şu değerlendirmelere yer verdi:

“BEYŞEHİR DERBİSİNDE DOSTLUK KAZANSIN İSTİYORUZ”

 “İlk maçta kazandığımız için mutluyuz. Fakat bu maç geride kaldı. Şimdi önümüzde  Beyşehir derbisi var. Hafta sonu deplasmanda, Üzümlü’de Retay Üzümlüspor ile oynayacağız.Bizim için ekstra bir özellik taşımıyor bu maç. Nasıl diğer maçlara hazırlanıyorsak aynı hazırlanacağız. Futbolun üç neticeli bir oyun olduğunun farkındayız. Tabii ki kazanmayı çok isteriz fakat ‘önce dostluk kazansın’ diyoruz.  Kazanırsak seviniriz,  kaybedersek de tebrik etmesini biliriz.”

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.