Kavurucu yaz sıcaklarında Konya’nın denizinde serinliyorlar

Beyşehir’de kavurucu yaz sıcaklarında bunalanlar Konya’nın denizi Beyşehir Gölü kıyısında serinlemenin keyfini çıkarıyor.

Yaşam Yayın: 13 Ağustos 2024 - Salı - Güncelleme: 13.08.2024 12:57:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir’de kavurucu yaz sıcaklarında bunalanlar Konya’nın denizi Beyşehir Gölü kıyısında serinlemenin keyfini çıkarıyor.

Beyşehir Gölü’nün Üstünler sahilinde yer alan Karaburun plajı, Ağustos ayının gelmesi ile birlikte tatilcilerin gözde bir günü birlik tatil alanı haline geldi.

Beyşehir Belediyesi tarafından işletilen Karaburun plajında Ağustos ayının ilk çeyreklik bölümünde rekor ziyaretçi sayısıyla karşılaştığı belirtildi.

Beyşehir Belediye Başkanlığından konuya ilişkin yapılan açıklamada, bu dönemde plaja gelen tatilci sayısının önceki yıllara göre önemli ölçüde arttığına dikkati çekildi.

Açıklamada, özellikle sıcak yaz günlerinde serinlemek ve doğayla iç içe vakit geçirmek isteyenlerin Karaburun plajını tercih ettiği belirtildi.  

Plajın doğal güzellikleri, temiz ve tatlı göl suları ile geniş kumsalının ziyaretçilerin ilgisini çeken başlıca unsurlar arasında yer aldığı ifade edilerek,şunlar kaydedildi:

“Aynı zamanda plaj içerisinde yer alan karavan ve çadır kamp alanlarının yanı sıra çevresinde sunulan hizmetler ve etkinlikler de bu artışta etkili olmuştur. Ziyaretçilerimizin yoğun ilgi göstermesi, bölge ekonomimize de olumlu olarak yansımasının memnuniyetini yaşamaktayız. Plajda yaşanan bu yoğunluk, özellikle hafta sonlarında daha belirgin hale gelmiş olup, bu rekor ziyaretçi artışının Beyşehir Karaburun Plajı'nın bölgemizdeki turizm potansiyelini bir kez daha gözler önüne sermesi bakımından önemlidir. Plajımızın Ağustos ayının geri kalanında da bu yoğunluğunu sürdürmesini bekliyoruz”

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.