Kavşaktaki kaza anı saniye saniye kamerada

Beyşehir ilçesinde iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Kaza anı görüntüsü bir petrol istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı.

Asayiş Yayın: 01 Ekim 2024 - Salı - Güncelleme: 01.10.2024 18:46:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Beyşehir ilçesinde iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Kaza anı bir petrol istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Beyşehir-Konya kara yolunda meydana geldi. Beyşehir Caddesi üzerinde Konya istikametine seyir halinde olan 42 ACR 640 plakalı araç, petrol istasyonundan kavşağa geçmek üzere caddeye çıkan 42 ADD 023 plakalı otomobile arkadan çarptı.

42 ACR 640 plakalı otomobil, çarpmanın şiddetiyle savrularup yol kenarındaki bir trafik levhasına çarparak durabildi.

Kazada her iki aracın sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan bir kişi yaralandı.

İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.

Kazada yaralanan Şerife G. (33), Elif Y. (22)  ile Hasan Y. (60)  nakledildikleri Beyşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan, kavşakta yaşanan kaza anının görüntüsü çevresindeki bir petrol istasyonunun güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı.

Kazada, yakıt aldıktan sonra petrol istasyonundan ayrılarak Beyşehir Caddesi üzerine çıkan 42 ADD 023 plakalı otomobile cadde üzerinde seyir halinde olan  42 ACR 640 plakalı aracın arkadan çarptıktan sonra savrularak yol kenarındaki trafik levhasına çarparak durabildiği görülüyor.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.