Kadın fotoğrafçılar yarışıyor, son katılım tarihine dikkat

Beyşehir ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen “kadın gözünden kadına dair” temalı fotoğraf yarışmasına katılım için son günün 21 Şubat 2024 olduğu belirtildi.

Kültür Yayın: 20 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 20.02.2024 13:11:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen “kadın gözünden kadına dair” temalı fotoğraf yarışmasına katılım için son günün 21 Şubat 2024 olduğu belirtildi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, dernek bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehir Fotoğraf Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 1 Şubat 2024 tarihinde başlayan yarışmanın 21 Şubat 2024 günü son bulacağı hatırlatmasında bulundu.

Büyükkafalı, kadın fotoğrafçıların sadece kadın temalı fotoğraflarla katılabileceği yarışmanın ödül sponsorlarının da sadece kadın esnaf ve kişilerden oluştuğunu belirterek, “Yarışmaya katılımcılarımız  kadınlarımızın gücü, şefkati, sevgisi, merhameti, günlük hayatta karşılaştığı tüm zorluklar ve güzelliklerin fotoğraflanmasından oluşan çalışmalarını Beyşehir Fotoğraf Kulübü facebook grup sayfasından paylaşım yaparak katılım sağlayabiliyorlar. Yarışmacılarımızın her gün yani 24 saat içerisinde sadece 1 fotoğraf fotoğraf paylaşma hakkı bulunuyor. Ayrıca, bu fotoğrafı paylaşım yaparken de çalışmasının değerlendirmeye girebilmesi için mutlaka fotoğraf açıklamasına ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü Fotoğraf Yarışması İçindir’ yazması ve #beyşehirfotoğrafkullübü (Türkçe Karakter) hashtag(heştek) kullanması gerekmektedir.”ifadelerine yer verdi.

Büyükkafalı, yarışma sonunda birinciliğe layık görülen eserlerin sahibinin 3 bin, ikinci olanların 2 bin, üçüncü olanların ise bin 500 liralık para ödülünün sahibi olacağını belirtirken, BFK özel ödülünün ise 1000 lira olarak belirlendiğini söyledi.

Büyükkafalı, “Yarışma sonuç bildirimi 1 Mart 2024 tarihinde yapılacak olup  ödül töreni ve sergi açılışı ise 8 Mart 2024 günü Beyşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.”bilgilendirmesinde bulundu.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.