Jandarmadan ilçelerde uyuşturucu operasyonu

Konya’nın Beyşehir, Ereğli, Meram, Güneysınır ve Emirgazi ilçelerinde jandarma tarafından uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi.

Asayiş Yayın: 17 Temmuz 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 17.07.2024 13:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Konya’nın Beyşehir, Ereğli, Meram, Güneysınır ve Emirgazi ilçelerinde jandarma tarafından uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. 

Beyşehir ilçesinde şüpheli C.Ö. isimli şahısın evinde yapılan arama sonucunda 1 adet faturasız kurusıkı tabanca, 400 gram kubar esrar, kaçak içki ve kök Hint Keneviri ele geçirildi.

Ereğli ilçesinde, Y.G. isimli şahsın kiraladığı çiftlik evinde ve tarlasında uyuşturucu madde imali ve ticareti yaptığı ihbarını alan jandarma, şahsa ait bahçe ve ikametinde arama yaptı. Aramada 96 kök kenevir bitkisi,90 gram kenevir tohumu, 1 adet uyuşturucu öğütme aparatı, 2 adet av tüfeği ve 1 adet piyade tüfeği şarjörü ele geçirildi. Malzemelere el konulurken,  şüpheli Y.G. gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Meram ilçesinde ise H.Ö ve B.Ö isimli şahısların kenevir bitkisi yetiştirdiği ihbarını alan jandarma şahısların bahçe ve ikametinde arama yaptı. Aramada, 12 Kök kenevir bitkisi 1 adet ruhsatsız tabanca ve ruhsatsız av tüfeği, 1 adet şarjör, 40 adet mermisi, 4 adet fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 

Güneysınır ilçesinde M.T. isimli şahısın kenevir bitkisi yetiştirdiği duyumu alınması üzerine şahısın bahçe ve ikametinde yapılan arama sonucunda ise 9 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Şüpheli şahıs, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Emirgazi ilçesinde şüpheli T.Y., K.A. ve H.C.O.  isimli şahıslara  ait 4 ayrı adreste yapılan arama sonucunda ise 34 kök kenevir bitkisi, 350 gram kubar esrar,2  adet av tüfeği,3 adet av tüfeği fişeği,28  adet tabanca fişeği ve adet bıçak ele geçirildi. Şüpheliler T.Y., K.A. ve H.C.O.  isimli şahıslar gözaltına alındı. 

Konya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarı çalışma neticesinde M.G. isimli şahsın evinde ve tarlasında uyuşturucu madde imali ve ticareti yaptığı duyumu alınmış olup, adreste yapılan arama sonucunda 52 kök kenevir bitkisi,5 gram kenevir tohumu,3 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alındı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.