İlçe müdürleri, bilgilendirme toplantısında buluştu

Konya’nın ilçelerinde görev yapan Tarım ve Orman müdürleri düzenlenen bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

Gündem Yayın: 02 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2024 12:25:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Konya’nın ilçelerinde görev yapan Tarım ve Orman müdürleri düzenlenen bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda çiftçi kayıt sistemi uygulamaları, tarımsal üretimin planlanması ilçe müdürlükleri bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Ticaret Borsası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, çiftçi kayıt sistemi uygulamaları ve tarımsal üretimin planlanması genel tanıtım sunumları gerçekleştirildi.

Toplantı, bitkisel üretim planlaması sunumunun ardından yöneltilen soruların cevaplandırılmasıyla son buldu.

İl Tarım ve Orman Müdürü Duran Seçen de yaptığı konuşmada, tarımsal üretimin planlanmasının Konya ilinin yanı sıra ülke için de en önemli çalışmalardan birisi olduğunu dile getirerek, bu konuda İl Müdürlüğü ile İlçe Müdürlüklerinin koordineli şekilde çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Seçen, “Tarımsal üretimin planlanmasının ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ederken, bereketli bir üretim sezonu da diliyorum.”ifadelerine yer verdi.

Toplantıya, İl Müdür Yardımcısı Esat Altuntaş, şube ve ilçe müdürleri ile görevli personeller iştirak etti.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.