İkinci kez seçilen muhtar, mazbatayı alamadan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Hüyük ilçesinde, ikinci kez seçilen 49 yaşındaki mahalle muhtarı mazbatayı alamadan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Hüyük Yayın: 04 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.04.2024 16:01:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hüyük ilçesinde, ikinci kez seçilen 49 yaşındaki mahalle muhtarı mazbatayı alamadan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Hüyük’ün merkez Ulupınar Mahallesi’nde 31 Mart’ta yapılan mahalli idareler genel seçimlerinde ikinci kez muhtarlığa seçilen  Ayhan Küçükyılmaz, ilçe merkezindeki kendisine ait kırtasiye işyerinde öğlen saatlerinde rahatsızlandı.

Kalp krizi geçirdiği  düşünülen anlarda  gören bir vatandaşın ihbarı üzerine adrese 112 sağlık ekipleri sevk edildi.

Hüyük Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 49 yaşındaki Küçükyılmaz,  olayı öğrenip hastaneye giden Hüyük Belediye Başkanı Dr.Sadık Sefer’in de katkı verdiği yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Muhtar Küçükyılmaz’ın geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi.

2019 yılında mahallesinde muhtar seçilen Küçükyılmaz, 31 Mart’ta yapılan seçimlerde de yeniden aday olmuş ve ikinci kez seçilmişti.

Hüyük Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcılığı, Hüyük Belediyespor Kulübü’nde yöneticilik ve Hüyük Esnaf Sanatkarlar Odası yönetim kurulu üyeliği gibi ilçede eğitim ve kültür faaliyetlerde de yer almasıyla tanınıp ilçede çok sevilen muhtar Küçükyılmaz, evli ve bir çocuk babasıydı. Ani vefatı, ilçede büyük üzüntü yarattı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.