Hüyük'te kurumlar arası voleybol turnuvası heyecanı sürüyor

Hüyük ilçesinde bir süre önce başlayan kurumlar arası voleybol turnuvası devam ediyor.

Hüyük Yayın: 13 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 13.12.2023 11:06:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Hüyük ilçesinde  bir süre önce başlayan kurumlar arası voleybol turnuvası devam ediyor.

İlçe Kaymakamlığı tarafından Cumhuriyetin 100.yıl anısına düzenlenen ve 13 takımın iştirak ettiği turnuva oldukça çekişmeli geçen müsabakalara sahne oluyor.

Turnuvanın ilk karşılaşmasında Hüyük Belediyesi Anadolu Lisesi Voleybol Takımı’nı 3-2 mağlup ederken müsabakada İlçe Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem de forma giydi.

Hüyük Belediyesi gruptaki ikinci maçında Yunus Emre Ortaokulu’na mağlup olmasına rağmen grup ikincisi olarak çeyrek finale kalmayı başardı.

Turnuvada bugün yarı final müsabakaları, 18 Aralık’ta üçüncülük ve final karşılaşmaları oynanacak.

Turnuvada; Hüyük Belediyesi, İlçe Gençlik ve Spor, Anadolu Lisesi, Kıreli T.K., Emniyet Müdürlüğü, Hüyük ÇPL, Yunus Emre Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu, Jandarma, Hastane, Müftülük, Suludere, Kıreli İlk ve Ortaokulu voleybol takımları mücadele veriyor.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.