Hüyük Belediyespor’un işi mucizelere kaldı

Konya'da Amatör Küme Süper Gruba yükselme mücadelesi veren bölgemiz futbol takımlarından Hüyük Belediyespor, oynadığı 4’üncü play off maçında rakibi ile puanları paylaşarak adeta fırsat tepti.

Spor Yayın: 29 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.04.2024 14:27:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Konya'da, Amatör Küme Süper Gruba yükselme mücadelesi veren bölgemiz futbol takımlarından Hüyük Belediyespor, oynadığı 4’üncü play off maçında rakibi ile puanları paylaşarak adeta fırsat tepti.

Play off grubunda oynadığı 4’üncü müsabakada Ereğli Hayatspor’la karşı karşıya gelen kırmızı-beyazlılar rakibi ile 1-1 berabere kalarak Süper Grup mücadelesindeki iddiasını adeta mucizelere bıraktı.

Play off grubunda hafta sonu üç müsabaka oynandı.

Ereğli Yeşilyurtspor’u 3-0 mağlup eden grup lideri Konya Yolspor Süper Gruba yükselmeyi bir hafta öncesinden garantiledi. İkinci sıradaki Yeni Meramspor da Seydişehir Belediyespor’u aynı skorla 3-0 mağlup ederek Süper Grup yolunda önemli bir engeli geride bıraktı.

Play off grubunda 5’inci hafta müsabakasında Hüyük Belediyespor, Süper Grubu garantileyen lider Konya Yolspor’la, ikinci sıradaki Yeni Meram ise Ereğli Yeşilyurtspor’la karşı karşıya gelecek.

Hüyük Belediyespor’da gözler Yeni Meram-Ereğli Yeşilyurt arasındaki bu önemli müsabakaya da çevrilecek. Hüyük temsilcisi, rakibini mağlup edip, Yeni Meramspor’un da yenilmesini bekleyecek. Diğer sonuçlar, Yeni Meramspor’un Süper Gruba yükselmesini sağlayacak.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.