Hüyük amatör maçta hakem engeline takıldı

Konya 1.Amatör Küme A Grubu’nda zirve mücadelesi veren Hüyük Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği Gerezspor’la 2-2 berabere kaldı.

Spor Yayın: 15 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.01.2024 12:14:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Konya 1.Amatör Küme A Grubu’nda zirve mücadelesi  veren Hüyük Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği Gerezspor’la 2-2 berabere kaldı.

Grupta oynanan diğer müsabakalarda Bozkır G.Birliği dış sahada Selçuklu İdmanyurdu’nu 2-0 yenerken, lider Seydişehir Belediyespor da Çıtır Simit Ortaköyspor’u 1-0 mağlup ederek yoluna devam etti.

Hüyük Belediyespor’un kendi sahasında 2-2 sonuçlanan Gerezspor beraberliği  ve iç sahada kaybedilen 2 puan camiada büyük üzüntüye yol açarken, yönetim, teknik heyet ve taraftarlar maçın hakem triosuna tepki gösterdi.

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem de yaptığı açıklamada, “Hüyük Belediyespor olarak haftalardır süre gelen haksızlığa ne kulübümüzü, ne seyircimizi ne de oyuncularımızı asla kurban etmeyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Müsabakanın hakem triosuna tepki gösteren Başkan Çiğdem, verilmeyen nizami olduğunu öne sürdüğü gollere isyan ederken açıklamasında şu cümleleri kullandı:

“Başarılı olalım diye verdiğimiz mücadelelerin göz göre göre heba edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz Konya’mızın ve ilçemizin futboluna katkı olsun bizde varız diyebilmek adına çıktığımız bu yolda birilerine asla dolgu malzemesi ettirmeyeceğiz kulübümüzü.Zor şartlarda kıt imkanlarla ilerlemeye çabaladığımız günlerde her hafta hakkımızın gasp edildiğini söylememize rağmen ne İl Hakem Kurulu nede ASKF ‘den asla olumlu olumsuz bir dönüş olmamıştır susmak bir yere kadar

Yarın yönetim kurulu ile yapacağımız toplantı sonrası çıkan kararı Kulübümüzün ve ilçemizin çıkarları doğrultusunda tüm kamuoyu ile paylaşacağız.”

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.