Hacda görev alacak personel için bilgilendirme toplantısı

Hacda görev alacak personele yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Gündem Yayın: 07 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 07.04.2024 02:38:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Hacda görev alacak personele yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Yılı Hac Organizasyonu’nda hac görevini yerine getirmek amacıyla kutsal topraklara gidecek olan hacı adaylarına, rehberlik etmek üzere görevlendirilen kafile başkanı, din görevlisi ve bayan irşat görevlisi personeline yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Hac ile ilgili sinevizyonun izlenmesinin ardından toplantının açılış konuşmasını İl Müftü Vekili Kuddusi Uysal yaptı.
Uysal, Hac görevinin önemli bir görev olduğunu ve sorumluluk gerektirdiğini belirttiği konuşmasında, enaniyete düşmeden bu görevin layıkıyla yapılmasının lazım geldiğini, hacılara hizmet noktasında bütün gayretlerin gösterilmesi konusunda titiz davranılması gerektiğini  de dile getirdi.
İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Avni Böge ise toplantıya katılan personele yönelik, hacla ilgili bazı teknik konularda bilgilendirmelerde bulundu.
Toplantıya, İl Müftü Vekili Kuddusi Uysal, İl Müftü Yardımcıları Hüseyin Avni Böge, Mustafa Şimşek, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Hasan Kanlı, kafile başkanları, din görevlileri ile bayan irşat görevlileri katıldı.
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.