Göl Festivali’nde sahne alacak ünlü sanatçılar belli oldu

Beyşehir ilçesinde bu yıl 17’incisi düzenlenecek olan Geleneksel Göl Festivali kapsamında gerçekleştirilecek konser programlarında sahne alacak ünlü sanatçılar belli oldu.

Kültür Yayın: 03 Temmuz 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.07.2024 12:59:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde bu yıl 17’incisi düzenlenecek olan Geleneksel Göl Festivali kapsamında gerçekleştirilecek konser programlarında sahne alacak ünlü sanatçılar belli oldu.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5 gün olarak düzenlenecek ve tarihleri belli olan festival çerçevesinde gerçekleştirilecek konser programlarında uzun süredir merakla beklenen sahne alacak ünlü sanatçıların isimlerini belirlediklerini belirtti.

Festivalin tüm hazırlıklarının tamamlandığını vurgulayan Bayındır, 24-28 Temmuz 2024 tarih aralığında düzenlenecek organizasyonun diğer ayrıntılarına ilişkin şu bilgileri verdi:

“Bu yıl 17’incisi gerçekleştirilecek olan Beyşehir Göl Festivali’nde 24 Temmuz’da sanatçı Ekin Uzunlar, 25 Temmuz’da sanatçı Özgür Can Çoban, 26 Temmuz’da sanatçı Kolpa,27 Temmuz’da sanatçı Zara, 28 Temmuz’da sanatçılar Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş gibi ünlü isimler sahne alacak.

Memleketimize bu güzide festivali kazandırırırken belediyemize hiçbir ek yük getirmeyeceğimizi, yüklenici firma ve sponsorlar aracılığıyla bu organizasyonun gerçekleştirileceğini tekrar hemşerilerimize duyurmak istiyorum.

 Hem stand kiralamaları ile hem de festivale sponsor olarak destek verecek tüm hemşerilerimize şimdiden teşekkür ediyorum. Dolu dolu etkinliklerle gerçekleştirilecek festivalimize tüm hemşerilerimizi davet ediyorum.”

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.