Gelecek Partisi'nde aday adaylığı başvuru süreci başladı

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan, Mahalli İdareler Seçimleri için Konya'da aday adaylığı sürecinin başladığını bildirdi.

Siyaset Yayın: 16 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.11.2023 00:16:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan, Mahalli İdareler Seçimleri için Konya'da aday adaylığı sürecinin başladığını bildirdi.

 İl Başkanı Ahmet Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, belediye başkanı ile belediye meclisi ve il genel meclisi üyeliği aday adaylığı başvurularının dün itibariyle başladığını duyurdu.

Süreç kapsamında, belediye başkanı ile belediye meclisi ve il genel meclisi üyeliği aday adaylarının Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı'na şahsen müracaat ederek başvuru formu dolduracaklarını aktaran Arslan, 31 Mart 2024'te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminin, ülke  ve ve Konya’ya hayırlı olması temennisinde bulunarak; “Sosyal, dürüst, adil ve liyakatli yönetim anlayışını yerel yönetimlere taşıyarak, ‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ düsturu ile çalışacak belediye başkanlarımız ile belediye meclisi ve il genel meclisi üyelerimizin yönetimlerde yer alması için Gelecek Partisi’ne aday adaylığına başta kadınlarımız ve gençlerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.