Fatma Keleş uluslararası turnuvada 3'üncü oldu

Beyşehirli milli tekvandocu Fatma Keleş, Antalya’da düzenlenen 11.Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda (Turkish Open) üçüncülük derecesi elde ederek bronz madalyanın sahibi oldu.

Spor Yayın: 14 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 14.02.2024 11:55:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehirli milli tekvandocu Fatma Keleş, Antalya’da düzenlenen 11.Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda (Turkish Open) üçüncülük derecesi elde ederek bronz madalyanın sahibi oldu.

Beyşehir’in yetiştirdiği milli sporculardan olan Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde forma giyen Fatma Keleş, katıldığı uluslararası turnuvada büyük bayanlar 46 kiloda madalya mücadelesi verdi.

60 ülkeden yaklaşık 1900 sporcunun katıldığı turnuvada karşısına çıkan güçlü rakipleriyle mücadele eden Keleş, gösterdiği başarılı performansla dikkat çekti.

İlk 4 maçında rakiplerini mağlup ederek yarı finale kadar çıkan Keleş, yarı finalde yenilince yoluna devam edemedi ve uluslararası turnuvada Türkiye’ye üçüncülük derecesi kazandırdı.

Keleş’e madalya ve ödülü çıktığı üçüncülük kürsüsünde verildi.

Beyşehir Sakin Taekwondo Spor Kulübü antrenörü Nafiz Çakır, yetiştirdiği sporculardan olan Fatma Keleş’in Türkiye üçüncüsü olmasının sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Fatma Keleş katıldığı her şampiyonada ve uluslararası müsabakalarda hem bölgemize, hem formasını giydiği kulübe hem de ülkemize büyük başarılar kazandırıyor, göğsümüzü kabartıyor. Beyşehirli milli sporcumuzu elde ettiği başarısından ötürü tebrik ediyor, devamını diliyorum.”ifadelerine yer verdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.