Eller yağmur için semaya açıldı

Beyşehir ve Derbent ilçesinde düzenlenen yağmur ve şükür duası programlarında bir araya gelen çiftçiler ellerini yağış için semaya kaldırdı.

Beyşehir Yayın: 20 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 20.05.2024 02:16:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Beyşehir ve Derbent ilçesinde düzenlenen yağmur  ve şükür duası programlarında bir araya gelen çiftçiler ellerini yağış için semaya kaldırdı.

Beyşehir’in Gölyaka Mahallesi’nde düzenlenen yağmur duasında mahalle sakinleri ile ekili alanları için yağış beklentisinde olan çiftçiler buluştu.

Tekke mevkiinde yapılan duada ellerini semaya açan çiftçiler yağmur diledi.

Programa çevre yerleşim merkezlerinden de vatandaşlar  iştirak ederken, katılımcılara dua sonrasında yemek ikram edildi.

Derbent ilçesine bağlı Değiş mahallesinde de üreticiler ve mahalle sakinleri yağmur ve şükür duası programlarında bir araya geldi.

Programa İlçe Kaymakam Vekili Bünyamin Miroğlu, İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Ayten’in de aralarında olduğu çok sayıda bürokrat,kamu görevlisi ve vatandaşlar katıldı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.