Elkin: Bölgemizin ulaşım ağının gelişmesi için projeler ürettik

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Beyşehir Belediye Başkan aday adayı Recep Elkin, Beyşehir ve bölgesinin ulaşım ağının gelişmesi için projeler ürettiklerini söyledi.

Siyaset Yayın: 12 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 12.01.2024 12:45:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir'de 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Beyşehir Belediye Başkan aday adayı Recep Elkin, 'Halka hizmet, Hak'ka hizmettir' düsturuyla hareket ederek Beyşehir ve bölgesinin ulaşım ağının gelişmesi için projeler ürettiklerini belirtti.

Beyşehir'de aday adaylığı sürecine ilişkin çalışmalarına hız veren ve vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdüren Elkin, Beyşehir'in uzun yıllardır hayalini kurduğu, Antalya'yı Konya ve iç kesimlere bağlayan kuzey-güney aksının en önemli geçiş noktası olan Antalya Taşağıl Derebucak Konya Yolu ile Demirkapı Tüneli'ni dönemin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katılımlarıyla açılışını gerçekleştirdiklerini hatırlattı.

Bölge açısından büyük önem arz eden tünelin hizmete girmesinin ardından yatırımın vatandaşların da büyük beğenisini ve takdirini topladığına dikkati çeken Elkin, şunları kaydetti:

"İlçe başkanılığımız döneminde,  başta karayollarımız olmak üzere, tüm ulaşım modlarındaki yatırım ve atılım hamlelerini yakından takip ettik.

İlçemize ve bölgemize yatırım gelmesi için elimizden gelen gayreti gösterdik.

AK Parti ile yakalanan istikrar sayesinde ülkemiz, ekonomiden üretime kadar pek çok alanda Cumhuriyet tarihinin en parlak yıllarını yaşadı.

Bu bağlamda ilçemizi yakından ilgilendiren 8,3 kilometre uzunluğundaki Beyşehir Çevre yolunun açılıını gerçekleştirdik."

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.