Doğada en renkli bayram coşkusu

Beyşehir ilçesinde düzenlenen etkinliklere katılan doğa tutkunları 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını doğada büyük bir coşkuyla kutladı.

Yaşam Yayın: 20 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 20.05.2024 22:30:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde düzenlenen etkinliğe katılan doğa tutkunları 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını doğada büyük bir coşkuyla kutladı.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği’nin Beyşehir Doğa Yürüyüşleri ve Treekking Topluluğu tarafından Huğlu Outdoor’un katkılarıyla düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliğine iştirak eden çok sayıda doğa sever, Beyşehir’in tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü mekanlarında bir araya geldi.

Doğa tutkunları etkinlik çerçevesinde hem doğa yürüyüşü yaparken hem de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını ellerine aldıkları Türk bayrakları ile büyük bir heyecan ve coşkuyla kutladı.

Doğa severler bu kapsamda Beyşehir Gölü’nün Çiftlik Mahallesindeki teknelerle ulaşım sağlanan nilüfer bahçesini gezerken, tarihi Eflatunpınar Hitit Kutsal Anıt ve Havuzunu ziyaret etti.

Doğa tutkunları, sanatçılara ait kerpiç evlerin bulunduğu ilgi çeken mekanlardan Sonsuz Şükran Köyünü de yakından görme ve tanıma imkanı buldu.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.