Dijital medya eğitim semineri düzenlendi

İlçe müftülüklerinde görevli sosyal medya ve Diyanet Haber koordinatörleri ile kurumsal iletişim sorumlusu personele yönelik dijital medya eğitim semineri düzenlendi.

Eğitim Yayın: 16 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 16.02.2024 23:30:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İlçe müftülüklerinde görevli sosyal medya ve Diyanet Haber koordinatörleri ile kurumsal iletişim sorumlusu personele yönelik dijital medya eğitim semineri düzenlendi.

Konya İl Müftülüğü tarafından müftülük konferans salonunda gerçekleştirilen seminere Konya geneli ilçe müftülüklerinde görevli personel katıldı.

Seminer İl Müftü Yardımcıları Kuddusi Uysal ve Hüseyin Avni Böge’nin açılış konuşmaları ile başladı.

İl Müftülüğü Uzman Vaizi Mehmet Toker seminerdeki sunumunda "Sosyal Medya Ahlakı", İl Gençlik Koordinatör Yardımcısı Abdülkerim Temizcan, "Sosyal Medya'nın Potansiyeli ve Toplum Üzerindeki Etkileri", İl Gençlik Koordinatörü Ahmet Dinç,  "Sosyal Medya Resmi Dili", İl Müftülüğü Murakıbı Mehmet Ali Kılınç "Sosyal Medyanın Hukuki Sakıncaları", İbrahim Hakkı Konyalı Camii İmam Hatibi Muhammet Yaşar Güneri "Dijital Medya Kullanım Yöntem ve Teknikleri" ile İl Müftülüğü V.H.K.İ Mevlüt Sönmez ise "Kurumsal Web Sitesi Kullanım Yöntem ve Teknikleri" konularında katılımcıları bilgilendirdi.

Seminer, katılımcıların görüş ve önerilerinin alınmasıyla son buldu.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.