Derbinin adı: Tokarev Beyşehir Belediyespor-Huğluspor

Konya Amatör Küme Süper Grup’ta lig mücadelesi devam ediyor.

Spor Yayın: 11 Kasım 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 11.11.2023 22:46:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Konya Amatör Küme Süper Grup’ta lig mücadelesi devam ediyor.

Beyşehir temsilcileri Tokarev Beyşehir Belediyespor, Huğluspor ve Retay Üzümlüspor’un mücadele verdiği B Grubu’nda 4’uncü haftaya dahil toplam 3 karşılaşma oynanacak.

Haftanın en önemli müsabakası zirve yarışı veren Tokarev Beyşehir Belediyespor ile Huğluspor arasında Seydişehir ilçesi sahasında oynanacak.

Beyşehir derbisi olarak nitelendirilen karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

Zirve iddiası taşıyan her iki takım için de hayli önem taşıyan karşılaşma için her iki taraf da hazırlıklarını hafta içerisinde yaptığı idmanların ardından tamamlayarak istirahate çekildi ve maç saatini beklemeye başladı.

B Grubu’nda, Beyşehir temsilcilerinden Retay Üzümlüspor ise Beyşehir 75’inci Yıl Stadyumu’nda grup lideri Ereğli Tarım Bereketspor’u konuk edecek.

Ligde üst sıralara tırmanabilme  mücadelesi veren Üzümlüspor, rakibine ligdeki ilk yenilgiyi tattırıp liderlik koltuğunda etmek için sahaya çıkacak. Karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

B Grubu’nda bir başka karşılaşma ise Sarayönü ile Kulu Belediyespor arasında oynanacak.Bu müsabaka ise saat 12.00’de başlayacak.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.