Çiftçilerin sorun ve talepleri yerinde dinleniyor

Beyşehirli çiftçilerin sorun ve talepleri yerinde yapılan saha çalışmaları ile dinleniyor.

Eğitim Yayın: 27 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.04.2024 00:53:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Beyşehirli çiftçilerin sorun ve talepleri yerinde yapılan saha çalışmaları ile dinleniyor.

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün Beyşehir’in dış mahallelerinde yürüttüğü çiftçi eğitim toplantıları devam ediyor.

Toplantıların yapıldığı son yerleşim merkezleri Damlapınar, Eğirler, Çiftlik, İsaköy, Bayavşar, Avdancık, Üçpınar, Kuşluca, Sadıkhacı, Doğanbey, Gölkaşı, Yunuslar, Akçabelen, Adaköy, Üzümlü ve Üstünler mahalleleri oldu.

Yerleşim merkezlerinde tarımsal üretim yapan çiftçilerle bir araya gelen İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli konunun uzmanı olan teknik personel, tarımsal üretim planlamaları ve tarımsal desteklemeler konularında bilgiler aktardı. Ayrıca, bitki sağlığı ve zararlı mücadelesi konularında da sunumlar gerçekleştirildi.

Bakanlık çalışma konularında etkinliğin artırılması için çiftçi eğitim ihtiyaç analizi çalışmaları kapsamında istişarelerin de yapıldığı toplantılarda, çiftçilerin sorun ve talepleri dinlendi, yapılabilecek farklı çalışmalar hakkında da bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu..

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.