CHP İlçe Başkanı Akar: “Dilediğimiz sandık sonucunu alamadık”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beyşehir İlçe Başkanı Sefa Akar, “Dilediğimiz sandık sonucunu alamamakla birlikte 120 gün süren kampanyamızda 67 mahallemizin tamamında gönüllere dokunduk”dedi.

Siyaset Yayın: 03 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.04.2024 01:40:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beyşehir İlçe Başkanı Sefa Akar, “Dilediğimiz sandık sonucunu alamamakla birlikte 120 gün süren kampanyamızda 67 mahallemizin tamamında gönüllere dokunduk”dedi.

Akar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Beyşehir’de 31 Mart’ta yapılan mahalli idareler genel seçim sonuçlarını değerlendirdi.

"ADAYLARIMIZLA BU YARIŞA KALİTE KATTIK"

Yerel seçimlerin  artık geride kaldığını belirten Akar,CHP olarak Beyşehir’de ilçe belediye başkanlığını  kazanma iddiasıyla yola çıkıp adayları Rıdvan Şenyurt ve belediye meclis üyesi adayı olan isimlerle bu yarışa kalite kattıklarını vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:

“Dilediğimiz sandık sonucunu alamamakla birlikte 120 gün süren kampanyamızda 67 mahallemizin tamamında gönüllere dokunduk.

“SEÇİM SONUÇLARINI KURULLARIMIZDA DEĞERLENDİRECEĞİZ”

Seçim sonuçlarını parti olarak kurullarımızda değerlendireceğiz; fakat bunu sosyal medyada yapmayacağız. Kampanya süresince birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğum yol arkadaşlarıma, bize kucak açan tüm hemşerilerimize, oy veren vermeyen tüm Beyşehirliler’e teşekkür ediyorum.

“VAAT ETTİKLERİNİ TAKİP ETMEK GÖREVİMİZDİR”

Beyşehir'de kazanan AKP ve Belediye Başkanı Adil Bayındır ile tüm muhtarlarımızı tebrik ederim. Yarışan tüm partilerin ve adayların emeğine sağlık. Seçimlerin bölgemizde sorunsuz geçmesi mutluluğumuzdur. Tüm seçilmişlerin seçim sürecinde vaat ettiklerini takip etmek ise görevimizdir.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.