Bu maça yürek dayanmaz!

Beyşehir ilçesinin temsilcisi Üzümlüspor, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) hedefine çok yaklaştı.

Spor Yayın: 17 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 17.05.2024 01:46:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinin temsilcisi Üzümlüspor, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) hedefine çok yaklaştı.

Yeşil-beyazlılara 19 Mayıs’ta oynanacak play-out maçında Konya’nın BAL’daki temsilcilerinden Ömeranlıspor rakip olacak.

Üzümlüspor lig başından bu yana gözünü diktiği BAL’a çıkabilmenin mücadelesini verirken, rakibi ise BAL’da kalabilmek için varını yoğunu ortaya koyacak. Bu nedenle karşılaşmanın kıran kırana geçecek bir mücadeleye sahne olması bekleniyor.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda 19 Mayıs Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.

Bu önemli müsabakayı Ankara bölgesinden C klasman hakemi Evren Aydoğan yönetecek. Aydoğan’ın yardımcılıklarını ise Beran Yalçın ve Baran Can Durmuş üstlenecek.

BAL’a direk olarak çıkabilme mücadelesini birinci olamayarak kaybeden ancak play off grubunda ikinci sırayı elde ederek play-out müsabakası oynamaya hak kazanan ve BAL ligi hedefinden kopmayan  Üzümlüspor, güçlü rakibi Ömeranlıspor’la oynayacağı karşılaşmaya geçtiğimiz günlerde yaptığı hazırlık maçlarının yanı sıra sürdürdüğü idman programlarıyla hazırlanıyor.

Yeşil-beyazlılar, hazırlıklarını Cuma günü tamamlayarak istirahate çekilip maç saatini beklemeye başlayacak.

Üzümlüspor’da Ömeranlıspor maçı öncesi play off maçında stoper Yafez Şerbet’in kadro dışı kalmasının ardından  yaşanan başka bir handikap ise diğer stoper ismi olan Ali Şanverdi’yi kaybetmesi. Bu gelişmelerin ardından bir başka şok da başarılı kaleci Enes  Akdemir’in Ömeranlıspor maçında forma giyemeyecek olması. 18 Mayıs’ta askerlik görevini yerine getirmek için İskenderun’daki birliğine teslim olacak olan Akdemir, bir gün sonrasında oynanacak play out maçında takımında görev alamayacak.

ÜZÜMLÜSPOR KULÜBÜ’NDEN BEYŞEHİR’E SİTEMLİ DAVET

Öte yandan, 19 Mayıs’ta oynanacak kritik müsabaka öncesi Üzümlüspor Kulübü yönetiminden kamuoyuna sitem dolu bir açıklama paylaşıldı.

Açıklamada, “Bir tarafta son lig maçını 24 Mart’ta oynamış iki aya yakın zamandır resmi maç yapamamış, devam eden ligler ve tamamlanan ligler sebebiyle hazırlık maçı yapmak için rakip bile bulamayan, kendine ait tesisi olmadığı için sezon boyunca iş adamları ve hayırseverler tarafından karşılanmaya çalışılan ihtiyaçlara ek (yemek, servis, maaş) plansızlıklar yüzünden uzayan süreçte kulübümüze binen ek masraflar ile boğuşan, ara yüzünden taraftarının heyecanı ve ateşi azalmış kulübümüz ve diğer tarafta son lig maçını geçen hafta oynamış, kendi ligini 3.bitirmesine rağmen kaderi tek maçı bırakılmış bir takım… Hiçbir zaman mazeretlerin arkasına sığınmayan yönetimimiz, teknik heyetimiz ve aslanlar gibi mücadelesine devam eden futbolcularımız ile bu haksızlığa karşı terimizin son damlasına, maçın son dakikasına kadar  mücadele edeceğimiz bu  önemli maça taraflı, tarafsız tüm bölge halkını,  iş insanlarını, bürokratlarımızı ve tüm Üzümlülü hemşerilerimizi davet ediyoruz.”ifadelerine yer verildi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.