"Biz yeni gelmedik, geri geldik"

Bu sezon Konya Amatör Küme Süper Grup’ta B Grubu’nda mücadele verecek olan Tokarev Beyşehir Belediyespor’un Taraftar Grubu Temsilcisi olan Kenan Çorum, “İçerişehir Tayfa Grubu olarak başta takımımız Beyşehir Belediyespor olmak üzere, mahalle...

Spor Yayın: 26 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 26.09.2023 18:23:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Bu sezon Konya Amatör Küme Süper Grup’ta B Grubu’nda mücadele verecek olan Tokarev Beyşehir Belediyespor’un Taraftar Grubu Temsilcisi olan Kenan Çorum, “İçerişehir Tayfa Grubu olarak başta takımımız Beyşehir Belediyespor olmak üzere, mahalle takımlarımız olan Huğluspor ve Üzümlüspor ile tüm takımlarımıza da başarılar diliyoruz.”dedi.
 
Beyşehirspor’a çocukluk yıllarından beri gönül vermiş birisi olarak takımlarını her müsabakada taraftar grubuyla birlikte desteklemeye devam edeceklerini vurgulayan Çorum, açıklamasında, yeni sezonda tüm takımlara centilmenlik çağrısında da bulundu.
 
Yeni sezonda Beyşehir Belediyespor’un maçlarında tıklım tıklım olan bir tribün beklediklerini dile getiren Çorum, “Geçen senelerde olduğu gibi Konya’ya yine örnek bir Beyşehir seyircisi göstereceğiz. Küfürsüz, şiddetsiz bir sezon diliyoruz. Küfür sahalamızda kesinlikle olmayacak. Yalnız şu da unutulmasın; edebiyle gelen, adabıyla gider… Her zaman dediğim gibi. Taraftar grubu olarak her daim takımımızın arkasındayız.”dedi.
 
Çorum, şöyle devam etti:
“Diğer mahalle takımlarımıza da başarılar diliyoruz. Üzümlü’ye, Huğluya. Hepsine başarılar diliyorum. Onlar da bizim memleketimizin takımı. Biz bu gruptan inşallah şampiyon olarak çıkacağız. Taraftar olarak beklentimiz bu. 6 sene 1.Amatör Küme’de oynadık, özledik. Biz bu ligin gediklisiyiz. Biz yeni gelmedik, geri geldik, bu bilinsin. Allah’ın izniyle bu sezon şampiyonluğa oynayacağız”
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.