Beyşehirli sporcular kulüplerine gümüş ve bronz madalya kazandırdı

Beyşehir’in yetiştirdiği sporculardan Nida Savaşçı Türkiye Kulüpler Tekvando Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi, Fatma Keleş ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Spor Yayın: 28 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 28.12.2023 11:42:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir’in yetiştirdiği sporculardan Nida Savaşçı Türkiye Kulüpler Tekvando Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi, Fatma Keleş ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Konya’da düzenlenen Kulüpler Türkiye Tekvando Şampiyonası devam ediyor.

Konya Spor ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen şampiyonaya Beyşehirli sporcuların da aralarında olduğu 65 ilden 570 kulübe bağlı 3 bin 800 sporcu katılıyor.

26 Aralık’ta başlayan ve 29 Aralık’ta son bulacak şampiyonada madalya mücadelesi veren isimlerden Beyşehirli tekvandocu Nida Savaşçı  bayanlar 49 kiloda tüm rakiplerini yenerek finale adını yazdırdı.

Sarı Kardeşler Spor Kulübü adına mücadele eden Savaşçı, finalde karşısına çıkan rakibine yenilerek gümüş madalyanın sahibi oldu.

Aynı kiloda madalya mücadelesi veren ve Trabzon Büyükşehir Belediye Spor Kulübü adına şampiyonaya katılan bir başka isim olan Beyşehir’in yetiştirdiği tekvandoculardan Fatma Keleş de birbirinden zorlu geçen 7 müsabakanın ardından Türkiye üçüncülüğünü elde ederek bronz madalyanın sahibi oldu.

Tekvando antrenörü Nafiz Çakır, Türkiye tekvando sporu tarihinin en büyük organizasyonu olan Kulüpler Türkiye Tekvando Şampiyonası’na Beyşehir’den de yetiştirdikleri  farklı kulüpler adına mücadele eden çok sayıda sporcusunun katıldığını vurgulayarak, “İlçemizin yetiştirdiği isimlerden Nida Savaşçı ile Fatma Keleş Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü derecesi elde etmiştir. Kendilerini başarılarından dolayı kutluyorum. Şampiyonada mücadele edecek diğer sporcularımıza da başarılar temenni ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.