Beyşehir'in temsilcileri de futboldaki şiddete tepki gösterdi

Trendyol Süper Lig’in 15’inci haftasında oynanan ME Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrası Türk futboluna yakışmayan anlar yaşandı.

Spor Yayın: 13 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 13.12.2023 11:51:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Trendyol Süper Lig’in 15’inci haftasında oynanan ME Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrası Türk futboluna yakışmayan anlar yaşandı.

Müsabakanın bitiş düdüğü sonrasında öfkeyle saha içerisine giren MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler’e yumruk attı.

Aldığı darbe sonrası yere düşen Meler’le birlikte bazı şahıslar da gözaltına alındı.

Meler, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.

Futbol dünyasını karıştıran olayla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu olağanüstü toplanarak tüm liglerin süresiz olarak ertelendiğini kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye’deki futbolda yaşanan şiddet tüm dünyada geniş yankı bulurken, tepkiler de gecikmedi.

Yaşanan olaya tepki gösteren kulüpler arasında Beyşehir’in amatör liglerde mücadele eden temsilcileri de yer aldı.

TOKAREV BEYŞEHİR BELEDİYESPOR, HUĞLUSPOR VE RETAY ÜZÜMLÜSPOR KULÜPLERİNDEN TEPKİ

Tokarev Beyşehir Belediyespor Kulübü’nün sosyal medya hesabından paylaşılan kınama mesajında, “Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Yaşananlar asla kabul edilemez. Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı kınıyoruz. Geçmiş olsun” ifadelerine yer verildi.

Huğluspor Futbol Kulübü yönetiminden yapılan paylaşımda da “Futbolda şiddete hayır” cümlelerine yer verildi.

Benzer bir tepki de Retay Üzümlüspor Futbol Kulübü yönetiminden geldi, “kınıyoruz” denilerek, şiddetin her türlüsüne karşı olunduğu vurgulandı.

Paylaşımda, “Yaşananlar asla kabul edilemez.Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı kınıyoruz. Geçmiş olsun.”ifadelerine yer verildi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.