Beyşehir'in temsilcileri çok mutlu

Konya Amatör Küme Süper Grup’ta lig maratonu devam ediyor.

Spor Yayın: 03 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 03.12.2023 16:59:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Konya Amatör Küme Süper Grup’ta lig maratonu devam ediyor.

Süper Grup B Grubu’nda mücadele veren Beyşehir ilçe temsilcileri Huğluspor ile Retay Üzümlüspor haftayı üçer puanla kapatmanın sevincini yaşadı.

Huğluspor, Sarayönüspor deplasmanında altın değerinde galibiyet elde etti.

Sarı siyahlılar, baştan sona üstün götürdükleri karşılaşmada rakibini kendi sahasında Yavuz Türkmen’in attığı tek golle 1-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı.

Beyşehir ilçesinin bir başka temsilcisi Retay Üzümlüspor ise  Akören Kültürspor’u deplasmanda Yavez Şerbet, Ahmet Sarı, Ali Arslan, Tolunay Göroğlu ve Durmuş Ali Sürer’in attığı gollerle 5-1 yendi.

Haftanın en önemli karşılaşmalarından lider Kulu Belediyespor ile aynı puana sahip en yakın takipçisi Ereğli Bereket Tarımspor arasında oynanan müsabakadan ise gol sesi çıkmadı. Karşılaşma 90 dakika sonunda 0-0 sona erdi.

Tokarev Beyşehir Belediyespor ise fikstür gereği haftayı maç yapmadan geçirdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.