Beyşehir'in kapalı pazar yeri böyle olacak

Beyşehir ilçesinde yapımı planlanan kapalı pazar yeri inşaat işi ihale edildi.

Yayın: 29 Ağustos 2024 - Perşembe - Güncelleme: 29.08.2024 12:25:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Beyşehir ilçesine yapımı uzun süredir planlanan kapalı pazar yeri inşaat işinin ihalesinin gerçekleştirildiği bildirildi.
Beyşehir Belediyesi'nde yapılan ihale sonucunda işi üstlenen firma tarafından pazar yerinin çelik konstrüksiyon sistemi ile inşa edileceği açıklandı.
Belediye Başkanı Adil Bayındır, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, kapalı pazar yeri inşaatının yıl sonunda tamamlanacağını belirtti.
Bayındır, "Yeni pazar yerimiz, esnafımıza ve halkımıza daha modern, güvenli ve hijyenik bir alışveriş ortamı sağlayacak.
Çelik konstrüksiyon sistemi sayesinde inşaatı hızlı bir şekilde tamamlayarak, pazar yerini en kısa sürede hizmete açmayı hedefliyoruz" ifadelerine yer verdi.
Kapalı pazar yerinin Beyşehir'e değer katacağını ve bölge halkının ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandığını vurgulayan Bayındır, "Hem esnafımızın daha rahat çalışabileceği hem de vatandaşlarımızın konforlu bir şekilde alışveriş yapabileceği bir ortam oluşturmak istiyoruz. Projemiz, Beyşehir'in gelişimine katkı sağlayacak" şeklinde bilgilendirmede bulundu.
Diğer yandan, kapalı pazar yeri inşaatının başlaması ile birlikte çalışmalar tamamlanana kadar pazar yerinin BSA kanalının Müftü mahallesi tarafına kurulacağı da kaydedildi.
 
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.