Beyşehir'in belediye başkan aday adayları, temayül heyecanı yaşadı

AK Parti’de belediye başkan aday adayları için temayül yoklaması yapıldı.

Siyaset Yayın: 27 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 27.11.2023 01:11:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti’de belediye başkan aday adayları için temayül yoklaması yapıldı.

AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından Karatay Spor ve Kongre Merkezi'nde, 31 Mart'ta düzenlenecek yerel seçimlerde partiden aday olmak için başvuranlara yönelik temayül yoklaması gerçekleştirildi.

Partili delegeler, AK Parti’ye Beyşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapan isimler olan Recep Elkin, Mustafa Balıklı, Adil Bayındır, Ali Çankaya ve Hüseyin Muşmal için de oy kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, gazetecilere burada yaptığı açıklamasında, AK Parti'de seçim hazırlıklarının, bir önceki seçim tamamlandıktan sonra başladığını söyledi.

Yerel seçim hazırlıklarına da 28 Mayıs seçimlerinden hemen sonra başladıklarını belirten Dağ, "9 Kasım'da aday adaylığı için başvuru sürecini başlatmıştık. 22 Kasım itibarıyla neticelenen aday adaylığı başvurularının ardından adaylarımızı belirleme konusunda AK Parti'mizin demokrasi kültürünün önemli adımlarından olan temayül yoklaması aşamasındayız. Temayül yoklamalarımız, milletimizin ve teşkilat mensuplarımızın da görüşlerini alma noktasında büyük önem arz ediyor. Aday belirleme sürecinde oldukça titiz davranmalı ve icraat politikamıza ciddi katkı sunacak adaylarla yola devam etmeliyiz. Adaylarımız belirlendikten sonraki aşamalarda da biz, tüm dava arkadaşlarımızla omuz omuza vererek çalışacağız”ifadelerine yer verdi.

Dağ, yereldeki yönetsel talepleri göz önünde bulundurarak, karar verme sürecini takip ederek ilerleyeceklerini, bu toplantı ve değerlendirmeler sonunda şehirler için en uygun isimlerin aralık ayının ilk yarısından itibaren ilan edileceğini kaydetti. 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.