Beyşehir'e büyükşehir belediyesinden 180 milyon liralık yeni fabrika yatırımı

Beyşehir’e bağlı Doğanbey Mahallesi’nde bulunan Konya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Beysu’nun kapasitesi 5,5 katına yükseltilecek.

Beyşehir Yayın: 31 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 31.01.2024 16:54:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Beyşehir’e bağlı Doğanbey Mahallesi’nde bulunan Konya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Beysu’nun kapasitesi 5,5 katına yükseltilecek.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, düzenlediği yıl sonu değerlendirme toplantısında Beysu’ya yönelik yürüttükleri yeni yatırımları hakkında da bilgiler verdi.

Konya bölgesinin en önemli su markası olan Beysu’nun kapasitesinin daha da yükseltileceğini vurgulayan Altay, mevcut fabrikanın üretim faaliyetlerini sürdürmeye devam ederken, üretim kapasitesini daha da artırmak için 32 bin metrekare alan üzerine 18 bin metrekare kapalı alana sahip yeni bir fabrika inşa etmeye başladıklarını belirtti.

Başkan Altay, “Mevcut kapasitemiz, bu fabrika tamamlandığında 5,5 katına çıkacak ve Beysu’yu Türkiye’nin en modern ve en hijyenik tesislerinde üretmeye başlayacağız”ifadelerine yer verdi.

Altay, yapımına başlanan yeni su fabrikasının inşaat bedelinin ise 180 milyon lira olduğunu sözlerine ekledi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.