Beyşehir'de yıldız gözlem etkinliği

Doğa Koruma ve Milli Parklar 8.Bölge Müdürlüğü Beyşehir Milli Parklar Şefliği ile Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Beyşehir Treeking Doğa Yürüyüşleri Topluluğu tarafından müşterek düzenlenen etkinlikte doğa ve fotoğraf tutkunları Beyşehir'de buluştu

Yaşam Yayın: 02 Eylül 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 02.09.2024 10:09:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Doğa Koruma ve Milli Parklar 8.Bölge Müdürlüğü Beyşehir Milli Parklar Şefliği ile Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Beyşehir Treeking Doğa Yürüyüşleri Topluluğu tarafından müşterek düzenlenen etkinlikte doğa ve fotoğraf tutkunları Beyşehir Gölü kıyısında bir araya geldi.

Göle sahili olan Yeşildağ İskele mevkisinde düzenlenen yıldız gözlem etkinliğinde katılımcılar gerçekleştirilen kamp ateşi aktivitesine de katıldı.

Beyşehir Kültür, Turizm ve Doğa Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, 31 Ağustos-1 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenledikleri kamp ve doğa etkinliklerine ilişkin olarak, “Doğada yorularak dinlenmek kadar güzel bir terapi olmadığını bilen yaklaşık 30 kişi ile etkinliğimizi Beyşehir Yeşildağ iskele tabiat parkında gerçekleştirdik.

Kamp ateşinde müzik, gökyüzü gözlemi, doğa yürüyüşü, tepe tırmanışı, ada ve mağara gezileri, tekne gezisi ile iki harika günü tamamlamış olduk.

Katılım sağlayan tüm dostlarımıza ve bu etkinlikte bizi yalnız bırakmayan teleskop desteği ile Beyşehir Milli Parklar Şefliğimize ve sponsor desteğinden dolayı Huğlu Outdoor’a çok teşekkür ediyoruz.”ifadelerine yer verdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.