Beyşehir’de yağmurlu günler

Beyşehir ilçesinde beklenen ve yüz güldüren yağışlı günler devam ediyor.

Beyşehir Yayın: 29 Ağustos 2024 - Perşembe - Güncelleme: 29.08.2024 16:17:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde beklenen ve yüz güldüren yağışlı günler devam ediyor.

Meteoroloji’nin günler öncesi haberini verdiği yağışlı hava, Beyşehir ilçesinde yeni haftada da etkisini sürdürüyor.

Yeni haftaya girilirken Cuma gününe kadar Beyşehir için yağış tahmini yapmayan Meteoroloji tahminlerini güncelledi. Yeni tahmin raporlarına göre yağışlı hava ilçe genelinde bir süre daha etkisini göstermeye devam edecek.

Beyşehir’de bugün öğleden sonra etkili olmaya başlayan ve aralıklarla devam eden yağmur daha sonra yerini güneşli bir havaya bıraktı.

Bir yağan, bir kapanan hava Beyşehir’de Ağustos ayının son günlerinde vatandaşları da şaşırttı. Yağmura yollarda hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, ıslanmamak için sığınacak yerler ararken şemsiyesini yanına alanlar yoluna devam edebildi.

Beyşehir kent merkezinde yağan yağmur, zaman zaman sürücülere zor anlar yaşatırken, akan trafikte de güzel görüntüler oluşturdu.

Birçok vatandaş  yaşadığı kenti yaz sıcaklarında serinleten yağmurun keyfini parklarda veya bulundukları yerde çıkarmaya çalıştı.

Beyşehir ilçe merkezinin bazı caddelerinden görüntüler yağan yağmurla birlikte araç kameralarına böyle yansıdı.

Ek Fotoğraflar
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.