Beyşehir’de tek yön uygulaması yeniden geliyor

Beyşehir ilçesinde trafikte tek yön uygulaması yeniden başlıyor.

Beyşehir Yayın: 04 Haziran 2024 - Salı - Güncelleme: 04.06.2024 12:10:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde trafikte tek yön uygulaması yeniden başlıyor.

Beyşehir’de daha önceki yıllarda ana artarlerde denenen ancak uzun soluklu olmayan uygulamaya bayram öncesinde yeniden dönülüyor.

Tek yön uygulaması ile ilgili açıklama Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’dan geldi.

Beyşehir Belediyesi’nin Haziran ayı olağan meclis toplantısında konuyu gündeme getiren ve meclis üyelerine bilgilendirmede bulunan Bayındır, kurban bayramı arefesinde kent trafiğini rahatlatmak için tek yön çalışmalarının uygulanacağını belirtti.

Bayram arefesinde şehrin trafiğini rahatlatma adına UKOME’den geçen otopark sistemini yeniden gözden geçirdiklerini anlatan Bayındır, “Büyükşehir UKOME ile görüşerek kısa yollar tek yön, uzun caddelerde ise gidişli dönüşlü olmak üzere vatandaşımızı mağdur etmeyecek, trafik akışını hızlandıracak bir planlama yapacağız. Bunları bayram öncesi yetiştirmeye gayret edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

ASFALT SEFERBERLİĞİ YENİDEN BAŞLIYOR

Bayındır, meclis toplantısında  yaz döneminin gelmesiyle birlikte şehir genelinde yeniden asfaltlama çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Bir program dahilinde asfalt sezonunu başlatacaklarını aktaran Bayındır, konuya ilişkin şu bilgileri verdi:

“Şehrimizin belirli noktalarındaki parke olan bazı yolları sıcak asfalt kaplayarak konforlu ve uzun ömürlü hale getireceğiz.

 Tabi her zaman belirttiğim gibi alt yapı çalışmalarının bittiği yollarda bu uygulamayı yapacağız. Mahallede eksik altyapı mevcutsa tekrar tekrar asfalt yaparak milletin bütçesine ek yük oluşturmayacağız, altyapının tamamlanmasını bekleyeceğiz. Devletimizin girdiği tasarruf tedbirleri konusunda bizde bu şekilde elimizden geldiği kadar hem vaktimizi hem de hammaddemizi boşa harcamayacağız.”

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.