Beyşehir'de şiddetli fırtına hayatı olumsuz etkiliyor, otomobil üzerine ağaç devrildi

Beyşehir ilçesinde, sabahın erken saatlerinden beri etkili olan ve hızını zaman zaman artıran şiddetli fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiliyor.

Beyşehir Yayın: 26 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 26.11.2023 16:24:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Beyşehir ilçesinde, geceden beri etkili olan ve gün içerisinde hızını zaman zaman artıran şiddetli fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiliyor.

Kent merkezinde fırtına sebebiyle bazı ev ve binaların çatılarından kopan kiremit ve saçaklar yerinden sökülerek etrafa savrulurken, telefon ve elektrik nakil hatlarında da kopmalar yaşandı.

Yeni Mahalle, Termiye Çayı kenarındaki çınar ağaçlarından bir tanesi şiddetli rüzgar sebebiyle gövdesinden kırılarak yol kenarında park halinde olan bir otomobilin üzerine devrildi.

Devrilen ağaç dalları ve yapraklar nedeniyle otomobilde hasar oluşurken, olayın haber verilmesi üzerine adrese polis ve belediye ekipleri sevk edildi.

Vatandaşlar kendi imkanlarıyla  ve motorlu testere ile gövde ve dallarını keserek otomobilin üzerine devrilen ağacı kaldırmaya çalışırken, belediye ekipleri ise gövdesi kırılan ağacın diğer dallarının çevreye zarar vermemesi için çalışma yürüttü.

Otomobil sahibi Emin Kiremit, eşinin seslenmesi üzerine evinin önünde park halinde duran otomobilin üzerine ağacın devrildiğini gördüğünü belirterek, “Ağaç otomobilimin üzerine devrilmiş. Ne kadar zarar var artık bakacağız. Ancak, buradaki bu ağaçların buradan kaldırılmasını istiyorum."dedi.

Ek Fotoğraflar
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.