Beyşehir'de köpek dehşeti, işe giderken saldırıya uğrayan kadın yaralandı

Beyşehir ilçesinde çalıştığı işyerine giderken kaldırım üzerinde etrafını saran sokak köpeklerinden birisinin saldırısına uğrayan ziraat mühendisi genç kadın yaralandı.

Asayiş Yayın: 27 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 27.10.2023 09:47:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde çalıştığı işyerine giderken kaldırım üzerinde etrafını saran sokak köpeklerinden birisinin saldırısına uğrayan ziraat mühendisi genç kadın yaralandı. Kanlar içerisinde kalan kadın, hastanedeki tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

Olay, Beyşehir’in Bahçelievler Mahallesi, Mevlana Caddesi üzerinde yaşandı.

Ziraat mühendisi Dudu Kaymakçıoğlu, işyerine mesaiye gitmek üzere sabah saatlerinde caddede kaldırım üzerinde yürüdüğü sırada aniden etrafını saran köpeklerden birisinin saldırısına uğradı.

Köpeğin bacağını ve vücudunun çeşitli yerlerini ısırması sonucu yaralanan ve kıyafeti de parçalanan Kaymakçıoğlu, kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Acil serviste yaralandığı yerlere pansuman yapılan, kuduz ve tetanoz aşıları uygulanan Kaymakçıoğlu tedavisinin ardından hastaneden taburcu oldu.

Yaşadığı köpek dehşetini hastane önünde gazetecilere anlatan Kaymakçıoğlu, işyerine giderken elindeki cep telefonuna baktığı esnada köpek havlamasıyla arkasına döndüğünde köpeklerin olduğunu gördüğünü belirtti.

O esnada köpek havlamasıyla bir köpeğin arkasından gelerek kendisine saldırdığını aktaran Kaymakçıoğlu, “O anda köpek havlamasıyla birisinin direk arkamdan tutması bir oldu. Ben kaçmaya çalıştım. Ama, önümde 5-6 tane varlardı ve bir tanesi, hasta bir bayan var. Onun etrafında çok dolanıyorlar bunlar zaten. O bayan karşı kaldırımdaydı. Oradan bir şeyler diyordu ama ben korkuyla hatırlamıyorum. Bacağımı ısırdı, tam o anda zaten kanamaya başladı bacağım; tam geçti dişleri. Sonrasında ben kurtulmaya çalışırken ceketimin fermuarı açıktı, oradan sıkmaya çalıştılar ve onu parçaladılar. Bayağı bir yırtıldı zaten. Pantolonum deri olduğu için çok geçiremedi ona rağmen kanadı. Yani iyi ki deri giymişim. Hatta doktor eğer ‘kumaş olsaymış, damarına kadar geçebilirmiş’ dedi ve hala da kanıyor.  O kadar derin. Pansuman yapılmasına rağmen.”ifadelerine yer verdi.

Kendisinin etrafını saran köpeklerden 1’inin kendisine saldırırken, diğerlerinin etrafında olması nedeniyle kaçamadığını anlatan Kaymakçıoğlu, şöyle devam etti:

“Hepsi sokak köpeği büyük ihtimalle, çünkü ben o bayanın etrafında sürekli görüyorum bunları. Zaten hasta birisi, biliyorum. Beyşehir’de herkesin bildiği birisi zaten.Ama, yani buna bir başka yol bulunması gerekiyor. O saatte çocuklar okul saatinde, hepsi dışarıda. Onlara da olabilirdi, yani daha kötüsü olabilirdi. Hastanede bana pansuman yapıldı, iki tane iğne oldum. Belli süreyle iğneye geleceğimi söylediler. Kuduz ve tetanoz aşısı oldum. Şu anda hala kanıyor, pansuman isteyeceğim. Yaşadığım bu olayla ilgili olarak gerekli tüm mercilere başvuruda bulunmak istiyorum. Lütfen rica ediyorum, buna bir çözüm bulunsun. Çünkü, bütün sokaklarda başıboş köpekler var.”

Ek Fotoğraflar
Video
Yorumlar (1)
Serdar
28.10.2023 00:15
Belediye maşallah iyi çalışıyor ilçede insandan çok köpek var
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.