Beyşehir'de kaldırım ve yol işgalleri tarihe karışacak

Beyşehir ilçesinde kurallara uymayan işyeri sahiplerini yeni dönemde cezai yaptırımlar bekliyor.

Beyşehir Yayın: 17 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 17.09.2024 09:23:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde kaldırım ve yol işgalleri artık tarih olacak.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’ın bir süre önce kamuoyuna yaptığı açıklamalarla önlenmesine yönelik gerekli adımların atılacağı mesajını verdiği ve ilçede büyük tepkilere yol açan kaldırım ve yol işgalleri dönemi artık geride kalacak.

 Esnaflar bundan böyle kaldırım ve yol işgali yapamayacak, aksi hareket edenler cezai yaptırımlarla karşı karşıya kalacak.

Beyşehir Belediye Başkanlığından konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada,  gelişen ve giderek büyüyen ilçede yıllardır hayatı çekilmez hale getiren ve vatandaşları canından bezdiren kaldırım ve yol işgalleri konusunda ilk adımın atıldığına dikkat çekildi.

Açıklamada, zabıta ekiplerinin önümüzdeki günlerde kaldırım ve yol işgallerine yönelik sıkı denetimler başlatacağı bilgisi paylaşıldı.

Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde kaldırım işgali yapan esnaflara yönelik Belediye Başkanı Adil Bayındır imzalı tebligatların dağıtılmaya başlandığının aktarıldığı açıklamada, ilgili işyeri sahiplerine 15 günlük süre tanındığı belirtildi.

 Bu süre içerisinde kaldırım ya da yol işgal etmeyi sürdürenler hakkında ise taviz vermeden yasal işlem başlatılacağı hatırlatıldı.

Esnaflara dağıtılan tebligatın içeriği hakkında ise şu ayrıntılara yer verildiği kaydedildi:

“Değerli esnaflarımız, kamu düzeni ve vatandaşlarımızın güvenliği için kaldırım işgalleri konusunda daha duyarlı olmanızı rica ediyoruz.

Kaldırımların yayaların kullanımına açık tutulması, herkesin güvenli ve rahat bir şekilde hareket etmesine imkân sağlayacaktır.

Kaldırım işgalleri konusunda önümüzdeki günlerde yapacağımız denetimlerde mağdur olmamanız için 15 gün içerisinde kaldırımlarda varsa işgaliniz sona erdirmeniz gerekmektedir.

Bu konuda göstereceğiniz hassasiyetten dolayı teşekkür eder, iş hayatınızda başarılar dileriz.”

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.