Beyşehir'de iş insanlarına ihracatın önemi anlatıldı

Beyşehir ilçesinde iş insanlarına yönelik "yalın üretimle verimlilik artışı ve ihracatın önemi" temalı seminer düzenlendi.

Beyşehir Yayın: 14 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 14.12.2023 13:23:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Beyşehir ilçesinde iş insanlarına yönelik "yalın üretimle verimlilik artışı ve ihracatın önemi" temalı seminer düzenlendi.

Konya Model Fabrika ve KTO Dış Ticaret Merkezi tarafından Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen seminere KTO Teknoloji ve Eğitim Kampüsü Genel Müdürü Seyfi Tuna, Müdür Yardımcısı Tahir Dolu ile Konya Dış Ticaret Merkezi Müdürü Ferit Meriç konuşmacı olarak katıldı.

Konuşmacılar, sunumlarında ticaret ve sanayi odası üyesi Beyşehirli iş insanlarına yalın üretimle verimlilik artışı ve ihracatın önemi konularında bilgilendirmelerde bulundu.

Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akbıyık, sunumlarından dolayı konuşmacılara teşekkür ederek, düzenledikleri bu tür seminerlerin ihracat yapan ya da ihracatlarını artırmak isteyen üyeleri için faydalı olacağına inandıklarını belirtti.

 

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.