Beyşehir’de gençlerle buluştular

AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı’nın yürüttüğü çalışmalara katılan AK Parti’nin Beyşehirli Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Beyşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Başkan adayı Adil Bayındır’la birlikte gençlerle buluştu.

Siyaset Yayın: 14 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 14.03.2024 11:55:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı’nın 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler dolayısıyla yürüttüğü saha çalışmalarına katılan AK Parti’nin Beyşehirli Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Beyşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Beyşehir Belediye Başkan adayı Adil Bayındır’la birlikte gençlerle buluştu.

Özer, Beyşehir ilçe merkezinde seçim koordinasyon merkezi çalışmaları kapsamında kafeleri ziyaret ederek burada vakit geçiren gençlerle bir araya geldi.

Milletvekili Özer ve Başkan Bayındır, sohbet ettiği gençlerden taleplerini dinlerken yapılacak seçimlerde de destek istedi.

Milletvekili Özer beraberindeki Başkan Bayındır, İl Başkan Yardımcısı Ali Kamacı, AK Parti İlçe Başkanı Kahraman Şanal’la birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi’ni de ziyaret ederek partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Özer, SKM’yi sürekli dolu tutan vatandaşlara teşekkür ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

PAZARCI ESNAFIYLA DA BULUŞTULAR

Milletvekili Özer, Beyşehir’de Pazar yerinde tezgah açan esnaflarla da bir araya gelirken, Ravza Camisinde teravih namazı sonrasında da selamlaştığı vatandaşlarla sohbet etti.

Beyşehir’deki seçim çalışmalarına MHP İlçe Başkanı İsmail Soydan da eşlik etti.

“DURMADAN ÇALIŞACAK, HAYALLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Beyşehir’de katıldığı saha çalışmalarına ilişkin olarak yaptığı açıklamada ise beraberindekilerle birlikte verimli bir saha çalışması gerçekleştirdiklerine dikkati çekerek, “Beyşehir’imizde son güne kadar özveriyle, durmadan çalışacak, hayallerimizi gerçekleştireceğiz”ifadelerine yer verdi.

Özer, şu cümleleri kullandı:

 “Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayımız Adil Bayındır başkanımız ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte Beyşehir’de peynirciler pazarı ve çarşı merkez esnafımızı ziyaret ederek desteklerini istedik.  Yine, ramazanın bereketini memleketimizde teravih namazı sonrası hemşerilerimizle birlikte yaşadık. Rabbimiz cümlemizi rahmet ayı ramazanı en güzel şekilde ihya eden kullarından eylesin.

Bizleri her ziyaretimizde aynı muhabbetle, samimiyetle, sevgiyle karşılayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Hep birlikte Beyşehir’imiz için.”

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.